مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > تمدید ارسال آثار به جشنواره درون دانشگاهی قرآن و عترت تا ۲۵ اسفند

ارسال آثار به هجدهمین جشنواره درون دانشگاهی ” قرآن و عترت ” ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان تا ۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ تمدید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، این جشنواره در راستای ترویج فرهنگ قرآن و عترت  در ۷ بخش آوایی(شفاهی)، پژوهشی ، ادبی، فناوری ،فضای مجازی و تولیدات رسانه ای، معارفی(کتبی)، هنری و نوآوری قرآنی ویژه دانشجویان ، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می شود.

علاقه مندان به شرکت در جشنواره می توانند آثار خود را طبق دستورالعمل در هر بخش تا پایان ۲۵ اسفند به آیدی تلگرام خانم کیانی، کارشناس دانشجویی فرهنگی مرکز به آدرس farhangi_jdm@ یا ایمیل kiyan.2010@yahoo.com ارسال نمایند.

کسب اطلاعات بیشتر: