متقاضیان شرکت در جشن فارغ التحصیلی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می توانند از شنبه ثبت نام نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، با توجه به شیوع بیماری کرونا و اعمال محدودیت در برگزاری مراسم‌ها، متاسفانه برگزاری جشن‌های فارغ التحصیلی مرکز در چند ترم اخیر لغو شد که در حال حاضر با توجه به افزایش میزان واکسیناسیون مقرر گردید این مراسم در نوبت اول در قالب عکس یادگاری با لباس فرم در محوطه دانشگاه برگزار شود.

دانشجویانی که تمایل دارند در این جشن شرکت نمایند، می توانند از روز شنبه ۲۷شهریورماه تا پنجشنبه اول مهرماه با ارسال مشخصات کامل خود(نام،نام خانوادگی، شماره شناسنامه، کدملی و شماره دانشجویی،رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی، شماره تماس) به آی دی AmirHosseinMoghimy@ و یا تماس با شماره ۳۱۹۹۷۲۷۵-۰۵۱(آ. مقیمی، کارشناس دانشجویی فرهنگی مرکز) نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لازم به ذکر است شرط برگزاری جشن در سالن همایش، در نظر گرفتن وضعیت شیوع بیماری کرونا خواهد بود و ممکن است برنامه با تاخیر برگزار شود.