مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > سلسه وبینارهای آنلاین به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

به همت مرکز نوآوری و شکوفایی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد:

سلسه وبینارهای آنلاین به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی مرکز نوآوری و شکوفایی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد سلسله وبینارهای آنلاین برگزار نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مرکز نوآوری و شکوفایی این مرکز علمی کاربردی در هفته جهانی کارآفرینی اقدام به برگزاری شش وبینار آنلاین نمود.

این سلسله وبینارها که از تاریخ ۲۷ آبان ماه آغاز و تا ۵ آذر ماه سال جاری ادامه داشت با موضوعات “فرهنگ کسب و کار و بهره­‌وری”(مدرس علیرضا حاتمی)، “نحوه ارائه به سرمایه گذار”(مدرس امید قلعه حسن)، “بازاریابی مدرن(داده ها)”، “زندگی با مسأله ها” و “اشتباهات تکراری”( محسن صابری)، “آشنایی با مفاهیم کسب و کار و کارآفرینیی” (مدرس علی صدرآبادی) و ” از رؤیا تا واقعیت از حرف تا عمل”(مدرس بی بی زهره سید یعقوب زاده) برگزار گردید.