مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > سال تحصیلی جدید به صورت تمام حضوری خواهد بود

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد:

سال تحصیلی جدید به صورت تمام حضوری خواهد بود

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد گفت: کلاس‌های درس در سال تحصیلی ۱۴۰۲–۱۴۰۱ به صورت تمام حضوری برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی اظهارداشت: با توجه به مصوبه اخیر شورای عالی برنامه ریزی آموزشی مقرر شده است کلاس‌های درس در دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به صورت تمام حضوری برگزار شود و نظامنامه آموزش الکترونیکی مصوب بهمن ماه ۱۳۹۹ شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی تا اطلاع ثانوی تعلیق می گردد.

وی یادآور شد: طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از ابتدای سال جاری(۱۴فروردین) کلیه کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شد و برای دانشجویانی که در کلاس‌ها حضور نداشتند، غیبت لحاظ گردید.