مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > زمان ارسال آثار به جشنواره استانی” نمایشنامه نویسی و داستان نویسی” تمدید شد

مهلت ارسال آثار به نخستین جشنواره استانی ” نمایشنامه نویسی و داستان نویسی” در مشهد تا۳۰  آذر ۹۹ تمدید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد، مریم رمضانیان دبیرجشنواره و مدیرگروه فرهنگ و هنر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد با اعلام این خبر، افزود: از آنجا که این جشنواره در دو بخش آزاد و دانشجویی برگزار می شود، متقاضیان به ویژه دانشجویان، تقاضای تمدید مهلت ارسال آثار را داشته اند که با موافقت ستاد جشنواره این تغییر صورت گرفت.

وی افزود: آخرین مهلت ارسال آثار از ۳۰ آبان ماه به ۳۰ آذر ماه تغییر یافت که بالتبع آن زمان برگزاری جشنواره نیز در دی ماه خواهد بود.

رمضانیان در ادامه با بیان اینکه موضوع نخستین جشنواره استانی” نمایشنامه نویسی و داستان نویسی”  آزاد است و محدودیتی در این خصوص برای شرکت کنندگان وجود ندارد، شرکت در جشنواره را برای عموم هنرمندان و دانشجویان دانشگاه های دولتی و غیردولتی استان در تمام مقاطع، آزاد عنوان کرد و افزود: متقاضیان ابتدا بایستی با مراجعه به سایت جشنواره، mashhad.iastjd.ac.ir  آثار خود را از طریق فرم آنلاین به آدرس دبیرخانه جشنواره:  jdmdabirkhane@  ارسال نمایند.

وی تاکید کرد: علاقمندان می توانند جهت رفع سوالات خود با تلفن     ۰۵۱۳۱۹۹۷۲۷۵    تماس بگیرند.