مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد:پیگیر برگزاری امتحانات به صورت آنلاین هستیم

طی بخش نامه دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصمیم گیری درخصوص نحوه برگزاری امتحانات به روسای واحدهای استانی تفویض شد

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با اشاره به تشدید وضعیت بحرانی ناشی از ویروس کرونا در استان و به طور ویژه در مشهد، خطاب به دانشجویان مرکز اعلام کرد: به جد  پیگیر برگزاری امتحانات به صورت آنلاین هستیم تا این شرایط استرس زا برای دانشجویان به بهترین شکل مدیریت شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی با تاکید بر حفظ سلامت دانشجویان و رفع نگرانی آنان و خانواده هایشان در بازه امتحانات، اظهار امیدواری کرد با تحقق نتایج حاصل از  پیگیری دانشگاه برای  برگزاری امتحانات آنلاین، بتوانیم ترم جاری را با صحت و سلامت همه دانشجویان عزیز به پایان برسانیم.

وی با اشاره به بخشنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: طی این بخشنامه تصمیم گیری درخصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال برای دروس نظری و عملی به روسای واحدهای استانی تفویض شده است و ما به جد پیگیر عملی شدن این موضوع هستیم.