مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > راهیابی کانون تئاتر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به جشنواره نمایشنامه‌خوانی آنلاین

نمایشنامه”بازیهای کشتار همگانی”کاری از کانون تئاتر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به جشنواره نمایشنامه‌خوانی آنلاین I Stage Media راه یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، نمایشنامه “بازیهای کشتار همگانی” به کارگردانی محمود راعی هدایت دبیر کانون تئاتر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد جز ۲۵ اثر راه یافته به بخش مسابقه جشنواره بین‌المللی نمایشنامه‌خوانی آنلاین I Stage Media است؛ در این نمایشنامه ۶نفر از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد(سارا کرد، سارا ظفر، شیما قهرمانی، یگانه شایسته و محمود راعی) به ایفای نقش پرداخته‌اند.

به نقل از روابط عمومی جشنواره، نخستین جشنواره بین‌المللی نمایشنامه‌خوانی آنلاین I Stage Media با همکاری چهار کشور ایران، آلمان، بلژیک و انگلستان و با راهیابی ۶۱ اثر در چهار بخش مسابقه، استعدادهای تازه، ویژه و میهمان، از تاریخ ۱۶ تا ۳۱ خرداد ماه به دبیری حسن حاجت‌پور برگزار خواهد شد.

حسین مسافرآستانه(مدیر تئاتری و بازیگر و کارگردان)، رحمت امینی(عضو هیات علمی و مدیرگروه هنرهای نمایشی و سینمای پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران)، اصغر خلیلی(نویسنده، طراح، کارگردان و مدرس دانشگاه)، احسان رحیمی (نویسنده و کارگردان تئاتر) و ماوده فرنارو (مدیر کمپانی JEF20 برلین، طراح، فیلمساز و فارغ التحصیل رشته فیلمسازی از فرانسه) به عنوان هیات داوران این جشنواره معرفی شده اند.

علاقمندان می‌توانند این جشنواره را از صفحه اینستاگرام به نشانی I Stage Media 1@ دنبال نمایند.