مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > راهیابی تیم آقایان مرکز به مرحله نیمه نهایی مسابقات

چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی؛

راهیابی تیم آقایان مرکز به مرحله نیمه نهایی مسابقات

تیم آقایان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله نیمه نهایی چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی راه پیدا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، صبح امروز همزمان با آغاز چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی، تیم آقایان مرکز در رقابت با تیم مرکز علمی کاربردی خوارزمی ۱ به عنوان گروه مخالف با گزاره “مهمترین عامل مشارکت و همراهی دانشجویان در برنامه‌های فرهنگی ایجاد انگیزه است”  موفق به کسب آرای هیات داوران جلسه گردید و به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کرد.

“محمد اصغرزاده” دانشجوی رشته روابط عمومی، “محسن بشیان” و “خلیل رستگارمقدم ” دانشجویان رشته مدیریت امور فرهنگی و “سجاد اله‌یاری” دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات اعضای گروه آقایان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد هستند که به سرپرستی “سعید شریعتی مزینانی” در این دوره از مسابقات شرکت نموده اند.