مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > راهیابی ایده دانشجویان مرکز به مرحله نیمه‌نهایی رویداد ملی استارتاپی”کارآفرینی اجتماعی”

ایده دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله نیمه نهایی رویداد ملی استارتاپی “کارآفرینی اجتماعی” راه پیدا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، طرح و ایده “روان سالم” که توسط “سمیه دوستی”، “حسین بیات”و “غلامرضا همراه” دانشجویان مقطع کارشناسی رشته امور فرهنگی مرکز با راهنمایی استاد “سعید شریعتی مزینانی”، به دبیرخانه سومین رویداد ملی استارتاپی کارآفرینی اجتماعی با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق ارائه شده بود، موفق گردید به مرحله نیمه نهایی این رویداد ملی راه پیدا کند.

لازم به ذکر است در این مرحله طرح و ایده عنوان شده به صورت آنلاین و درقالب سخنرانی ارایه خواهد شد.