مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دوره جامع محاسبه بهای تمام شده در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد در راستای کسب و‌کار دانشجویان، دوره جامع محاسبه بهای تمام شده را با استفاده از نرم افزار Excel برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، این دوره در ۶۰ ساعت با سرفصل های آموزش اکسل مقدماتی و پیشرفته همچنین آموزش محاسبه قیمت تمام شده هر محصول برگزار می شود .

هزینه دوره مبلغ ۷ میلیون تومان است که ویژه دانشجویان مرکز و دانشجویان سایر دانشگاه ۵۰ درصد تخفیف در هزینه اعمال می‌شود.

بازه ثبت نام از امروز اول اسفند تا ۱۰ اسفند ماه می باشد.

دانشجویان علاقمند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به اتاق ۲۱۰ ، خانم قرایی ( طبقه اول ساختمان علمی کاربردی مجتمع دکتر شریعتی جهاددانشگاهی، واقع در سه راه ادبیات مراجعه کنند یا با شماره ۰۵۱۳۱۹۹۷۲۶۱ تماس بگیرند.