مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دوره توانمندسازی علمی، فرهنگی، مهارتی “حامیم یاران خراسانی” برگزار می شود

دوره توانمندسازی علمی، فرهنگی، مهارتی ویژه دانشجویان مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی با عنوان حامیم یاران خراسانی برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در این دوره آموزش‌های جانبی به صورت کارگاه‌های مهارتی شامل مهارت‌ ارتباط موثر، تکنیک‌های گفت‌وگو و اقناع، مدیریت شبکه‌های اجتماعی، مدیریت زمان، تفکر نقادانه و سیستمی و نشست معرفتی شامل بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی، جریان‌شناسی دانشگاه امروز، مقایسه تطبیقی حکمرانی امیرالمومنین(ع) با جمهوری اسلامی ارائه می‌شود.

رویدادهای ایده پردازی، تورهای علمی، کرسی‌آزاداندیشی، اکران فیلم و مستند، گفت‌وگو با مسوولان استانی، نشست با نخبگان علمی و دانشگاهی و برنامه‌های ورزشی و تفریحی نیز بخشی از برنامه‌های این دوره است.

این دوره ۲۲ مردادماه تا ۲ شهریورماه در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهد شد و متقاضیان می‌توانند مشخصات فردی و دانشجویی خود را به آی دی AmirHosseinMoghimy@ (کارشناس دانشجویی فرهنگی مرکز) ارسال نمایند.

لازم به ذکر است داشتن حداقل دو دوز واکسن و ارائه کارت برای حضور در این دوره الزامی است.