مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > درخشش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در سومین جشنواره درون دانشگاهی رویش

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در سومین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال ۹۹ موفق به کسب مقام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در سومین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال ۹۹، مرکز  آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق به کسب رتبه دوم کانون کارآفرینی در بخش برگزیدگان اجتماعی(کارآفرینی) گردید.

همچنین در بخش فرهنگ و اندیشه (رسانه و فضای مجازی) وب سایت اخبار مرکز نوآوری و انجمن‌های مرکز علمی و کاربردی جهاددانشگاهی مشهد شایسته تقدیر شناخته شد.

در بخش چهره موفق کانونی نیز “مجتبی قلی پور” به عنوان نفر برگزیده انتخاب گردید.