مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > دبیر رویداد خبر داد: راهیابی ۵۳ ایده به مرحله پیش داوری

دبیر رویداد استارتاپی مد و لباس ایرانی از راهیابی ۵۳ ایده به مرحله پیش داوری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، ماهرخ حشمتی با بیان اینکه مهلت ارسال ایده‌ به دبیرخانه رویداد استارتاپی مد و لباس ایرانی دوازدهم آذرماه به پایان رسید، اظهارداشت: در مدت زمان اعلام شده جهت ارسال ایده به دبیرخانه رویداد، حدود ۱۲۰ ایده دریافت شد که تعداد ۵۳ ایده به مرحله پیش داوری راه پیدا کرد.

وی ادامه داد: پس از داوری اولیه ایده‌های برتر برای شرکت در رویداد استارتاپی مد و لباس ایرانی در تاریخ ۱۸ آذر توسط داوران انتخاب می شوند تا تحت حمایت منتورها در مرحله شتابدهی، مدل کسب و کار خود را تکمیل و بهینه نمایند.

مدیرگروه رشته دوخت و طراحی لباس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد یادآور شد: رویداد استارتاپی مد و لباس ایرانی در ۷ محور  توسعه بازار پوشاک بر بستر وب و فضای مجازی، کسب و کار نوآورانه در حوزه پوشاک، خلاقیت و نوآوری در طراحی لباس، خلاقیت و نوآوری در دوخت لباس، برندسازی در حوزه پوشاک، خلاقیت در استفاده از مواد اولیه، الگوسازی خلاقانه بر پایه فناوری پنجشنبه هفته جاری ساعت ۹صبح در سالن همایش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود.