مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > حمایت بسیج دانشجویی دانشگاه جامع خراسان رضوی از کادر درمان مراکز کرونایی مشهد

بسیج دانشجویی دانشگاه جامع خراسان رضوی با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در جهت حمایت از کادر درمان و یاری بیماران کرونایی اقدام به راه اندازی خط تولید آبمیوه گیری در این مرکز نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، محمد صارم بافنده مسوول حوزه امام حسن مجتبی(ع) دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با اشاره به اینکه خط تولید آبمیوه گیری مد نظر با همکاری و مساعدت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و سایر مراکز و همچنین خیرین راه اندازی شده است، اظهارداشت: با توجه به قول مساعدت همکاری از طرف سایر مراکز، برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای تولید روزانه ۲۴۰۰ بطری آب میوه می‌باشد.

وی افزود: در حال حاضر روزانه حدود ۵۰۰کیلو سیب از طرف خیرین اهدا می شود که با توجه به تعداد۲۰ نفر نیروی ثابت و همچنین تنها یک دستگاه صنعتی آبمیوه گیری موجود، تولید روزانه ۱۰۰بطری آبمیوه در دستور کار قرار گرفته است.

صارم بافنده با تاکید براینکه آبمیوه‌ها به کادر درمان بیمارستان‌ها و بیماران کرونایی آنها و همچنین بیماران کرونایی حاشیه سطح شهر مشهد اختصاص دارد، ابرازداشت: این فعالیت تا پایان پیک بیماری ادامه خواهد داشت اما در صورت فراهم شدن اقلام مورد نظر و حمایت خیرین و مراکزی که قول همکاری داده اند، این فعالیت داوطلبانه ادامه‌دار خواهد بود.

وی یادآور شد: دانشجویانی که تمایل به همکاری در این فعالیت را دارند، می‌توانند با تلفن ۰۹۱۵۶۱۵۶۴۱۸ تماس گیرند.