مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > حضور تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به عنوان منتخب خراسان رضوی

آغاز چهارمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی علمی کاربردی کشور

حضور تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به عنوان منتخب خراسان رضوی

تیم مناظره علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به عنوان تیم منتخب استان خراسان رضوی در چهارمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی مراکز علمی کاربردی کشور حضور می یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، تیم خانم های مرکز که مردادماه سال جاری به عنوان قهرمانی چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی دست پیدا کرد، به عنوان تیم منتخب خراسان رضوی در چهارمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی مراکز علمی کاربردی کشور با موضوع “مهارت، کارآفرینی و جهش تولید” که به میزبانی استان البرز برگزار می شود، حضور خواهد یافت.

تیم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در این دور از مسابقات با ترکیب دانشجویان “زهرا لزگی”،“سمیه دوستی” و “الهه کوهکن زاده” دانشجویان رشته مدیریت امور فرهنگی و “افسانه اسماعیلی” دانشجوی رشته مهندسی فناوری اطلاعات و به سرپرستی “سعید شریعتی مزینانی” مدیر پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به رقابت خواهد پرداخت.