مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود برگزار شد

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی تکمیل ظرفیت بهمن۱۳۹۹ مرکز برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مجتبی اسعدی مدیر آموزش مرکز با بیان اینکه در هر ترم تحصیلی در پایان زمان ثبت نام و قبل ازشروع کلاس‌ها جلسات توجیهی تخصصی به تفکیک گروه‌های آموزشی و مقاطع تحصیلی با حضور مدیر آموزش و مدیران گروه‌ها برگزار می‌گردید، اظهارداشت: در سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا این جلسات بصورت مجازی و در محیط  نرم افزار adobe connect  توسط مدیر آموزش برگزار شد.

وی با بیان اینکه جلسه توجیهی دانشجویان تکمیل ظرفیت بهمن۱۳۹۹ مرکز روز گذشته ۱۵بهمن ماه برگزار گردید، گفت: در این جلسه که ساعت ۱۳الی۱۵ و با حضور ۲۵۳نفر برگزار شد، مطالبی در خصوص معرفی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، معرفی همکاران شاغل در حوزه‌های مختلف مرکز، ارائه خلاصه‌ای از مهمترین قوانین و مقررات آموزشی، معرفی سامانه آموزشی هم آوا و آموزش نحوه کار با آن، معرفی سامانه کلاس‌های مجازی سمالایو و آموزش نحوه کار با آن عنوان گردید و در پایان جلسه نیز به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

اسعدی افزود: دانشجویانی که نتوانسته اند در این جلسه توجیهی شرکت نمایند می توانند از طریق لینک /https://www.instagram.com/ek_jdm_mashhad به صفحه اینستاگرام مرکز مراجعه کرده و فیلم ضبط شده مباحث مطرح شده را در قسمت IGTV مشاهده نمایند.