مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > جلسه تمرین تیم مناظره دانشجویی مرکز برای نخستین روز مسابقات

آغاز مسابقات مناظرات دانشجویی علمی کاربردی کشور از صبح امروز؛

جلسه تمرین تیم مناظره دانشجویی مرکز برای نخستین روز مسابقات

جلسه تمرین تیم مناظره دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برای نخستین روز مسابقات برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، همزمان با آغار مرحله کشوری چهارمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی مراکز علمی کاربردی، جلسه تمرین تیم علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد جهت آمادگی برای برگزاری اولین رقابت خود برگزار شد.

چهارمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی علمی کاربردی کشور از صبح امروز ۲۱مهرماه با رقابت ۲۴تیم در قالب۱۲ گروه آغاز شده است که تیم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با ترکیب دانشجویان “زهرا لزگی”،“سمیه دوستی” و “الهه کوهکن زاده” و “افسانه اسماعیلی” و به سرپرستی “سعید شریعتی مزینانی” و همراهی “فریبا کیانی” به عنوان مسوول اجرایی تیم، ظهر امروز ساعت ۱۳ با تیم تهران غرب به رقابت خواهد پرداخت.