مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > ثبت نام از دانشجویان جهت شرکت در مسابقات ورزشی دانشگاه‌های کشور

مسابقات ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، مسابقات ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور را در رشته‌های تنیس روی میز، بسکتبال، فوتسال و دوچرخه سواری به صورت مجازی برگزار می کند.

علاقمندان می توانند پس از مطالعه آیین نامه‌ها جهت ثبت نام و کسب  اطلاعات بیشتر در خصوص رشته بسکتبال با خانم مشتاقی (۰۹۰۵۶۱۰۶۳۸۹)، رشته فوتسال با آقای خاک(۰۹۰۱۲۸۹۲۱۳۷)، رشته دوچرخه سواری با خانم عابدی(۰۹۳۰۵۱۴۰۳۴۹) و رشته تنیس روی میز با خانم ناجی رفعت (۰۹۳۹۷۷۲۶۷۶۶) تماس گیرند. مهلت ارسال کلیپ ها تا ۱۵آذر ماه می باشد.

آیین مسابقات مجازی تنیس روی میز

آیین نامه مسابقات مجازی بسکتبال