مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > تهیه بلیط رایگان توسط مرکز برای دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

همزمان با نمایش تئاتر "مضحکه میرزا چغوک" در سالن آمفی تئاتر فردوسی

تهیه بلیط رایگان توسط مرکز برای دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می‌توانند به صورت رایگان و با ظرفیت محدود نسبت به تهیه بلیط تئاتر “مضحکه میرزا چغوک” اقدام نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، با هماهنگی‌های انجام شده توسط امور فرهنگی دانشجویی مرکز، امکان تهیه بلیط و تماشای رایگان تئاتر “مضحکه میرزا چغوک” به کارگردانی عباس رثایی در روزهای هشتم، نهم و دهم آذرماه برای دانشجویان مرکز فراهم شده است.

دانشجویان می‌توانند از فردا یکشنبه ۳۰ آبان تا پنجشنبه ۴ آذرماه جهت ثبت‌نام و رزرو بلیط با شماره ۳۱۹۹۷۲۷۰ و ۳۱۹۹۷۲۷۵ کارشناس امور فرهنگی دانشجویی مرکز تماس حاصل فرمایند. بلیط‌ها به تعداد محدود ۲۰عدد برای هر شب نمایش می‌باشد و تنها به دانشجویان جاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تعلق می‌گیرد. اولویت نیز با کسانی خواهد بود که زودتر ثبت‌نام نمایند.

این نمایش از ساعت ۱۹ الی ۲۰:۱۵ در سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به روی صحنه می رود.