مهلت دریافت وام‌های صندوق رفاه دانشجویی تمدید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، پیرو اعلام جدول زمانبندی ثبت وام های دانشجویی و با در نظر گرفتن دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص تعطیلی آموزش حضوری بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور و عدم حضور دانشجویان و همچنین حضور حداقلی همکاران دانشگاهی در محل کار در شرایط ناشی از تشدید شیوع بیماری کرونا و نیز در راستای حمایت بیشتر از دانشجویان و بهره‌مندی حداکثری آنان از حمایت‌های صندوق رفاه، مهلت ثبت وام‌های دانشجویی تا تاریخ ۲۵ خرداد ماه سال جاری تمدید شد.

لازم به ذکر است امکان تمدید مجدد مهلت مذکور امکان پذیر نمی باشد و دانشجویان متقاضی دریافت وام می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت درخواست خود با شماره تلفن۳۱۹۹۷۲۴۰ (اقای بهرامی) تماس حاصل فرمایند.