مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > تقدیر از ۱۵۱ ممتاز فرهنگی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه

مسوول فرهنگی دانشجویی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد:

تقدیر از ۱۵۱ ممتاز فرهنگی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه

مسوول امور فرهنگی دانشجویی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه ۱۴۰۱-۱۴۰۰ مرکز با حضور رییس علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد، مریم رمضانیان با بیان این مطلب اظهارداشت: مراسم تقدیر از از ۱۵۱ دانشجوی برتر و نمونه فعال در حوزه‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی به مناسبت روز توسعه فرهنگی با حضور رییس مرکز و مدیران گروه‌های آموزشی برگزار می شود.

وی ابراز داشت: زمان برگزاری  مراسم تقدیر روز یکشنبه، اول خردادماه ساعت ۱۲ در محل سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی خواهد بود.