مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > تجهیز و راه اندازی دومین کارگاه دوخت مرکز

مدیرگروه گرافیک، دوخت و طراحی لباس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد خبر داد:

تجهیز و راه اندازی دومین کارگاه دوخت مرکز

مدیرگروه گرافیک، دوخت و طراحی لباس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد گفت: دومین کارگاه دوخت رشته‌های دوخت و طراحی لباس مرکز تجهیز و راه اندازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، ماهرخ حشمتی ابرازداشت: با توجه به اینکه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بهینه‌سازی فضای آموزشی را یکی از تعهدات خود در زمینه اجرای دوره‌های آموزشی مهارت محور می‌داند، اقدام به راه اندازی و تجهیز دومین کارگاه دوخت نمود تا گامی دیگر در راستای تلفیق آموزش و مهارت برداشته و بستر مناسبی برای ارتقاء سطح توانایی دانشجویان فراهم نماید.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی توسعه آموزش مهارتی است، تصریح کرد: در این راستا مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد دومین کارگاه دوخت خود را جهت استفاده دانشجویان رشته طراحی لباس و دوخت به تعداد هشت دستگاه چرخ راسته دوز، دو دستگاه چرخ سردوز، دو چرخ ژانومه و دو عدد اتو سیلتر مجهز نموده است.

مدیرگروه گرافیک، دوخت و طراحی لباس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با بیان اینکه امید است با بکارگیری ابزارهای به‌روز و تلفیق با دانش و مهارت، دانشجویان جهت حضور در بازار کار بیشتر و بهتر آماده گردند، یادآور شد: در حال حاضر ۴۵۰ دانشجو در رشته‌های دوخت و طراحی لباس در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در این مرکز مشغول به تحصیل می باشند.