مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > «تاریخ لباس در ایران» و «تمدن های باستان جهان»

از سوی مدرس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد منتشر شد:

«تاریخ لباس در ایران» و «تمدن های باستان جهان»

کتاب های « تاریخ لباس در ایران» و «تمدن های باستان جهان» تالیف دکتر زینب علی‌زاده جورکویه از مدرسان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به چاپ رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، کتاب تاریخ لباس در ایران با استفاده از حجاری های تاریخی، نقاشی های دیواری، مهرها و … به بررسی اجمالی تحول لباس در تمدن ایران از باستان تا دوره معاصر پرداخته است.

نویسنده علاوه بر ارایه انواع لباس ایرانیان، اطلاعاتی در باب اوضاع فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ایران ارایه می دهد.

کتاب تمدن های باستان جهان نیز بررسی کوتاهی از اوضاع سیاسی، اقتصادی ، دینی ، هنر و معماری در گستره تمدن های باستان جهان با استفاده از کتیبه ها ، آثار هنری و معماری و پژوهش های باستان شناسان و مورخان است.