مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > تئاتر “بازگشت به خانه” به روی صحنه می رود

با 70درصد تخفیف ویژه دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

تئاتر “بازگشت به خانه” به روی صحنه می رود

تئاتر “بازگشت به خانه” با ۷۰درصد تخفیف ویژه دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد روز شنبه ۲۱خردادماه ساعت ۱۸ به روی صحنه می رود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، با هماهنگی امورفرهنگی دانشجویی مرکز تئاتر “بازگشت به خانه” به کارگردانی عباس رثایی برگرفته از اثر “ماتئی ویسنی یک” ویژه دانشجویان مرکز در سالن آمفی تئاتر فردوسی دانشگاه اجرا می‌شود.

هزینه بلیط این تئاتر برای دانشجویان مرکز با تخفیف ۷۰درصد، مبلغ ۲۰هزارتومان می‌باشد که علاقمندان می‌توانند پس از واریز مبلغ به شماره کارت ۸۹۵۴-۴۰۴۶-۳۳۷۵-۶۱۰۴ با شناسه پرداخت ۱۴۰۱۹۱۰۰۱۷۹( بانک ملت به نام جهاددانشگاهی مشهد)، جهت قطعی نمودن ثبت نام تا ساعت ۱۰صبح پنجشنبه ۱۹خردادماه تصویر فیش واریزی را به همراه درج مشخصات فردی، شماره دانشجویی، رشته تحصیلی، کدملی و شماره تماس به آی دی تلگرام AmirHosseinMoghimy@(کارشناس امور فرهنگی مرکز) ارسال نمایند.

لازم به ذکر است نمایش راس ساعت۱۸ آغاز می شود و حضور تماشاگران ۳۰دقیقه قبل از شروع تئاتر الزامی است.

“تنها مردگان پایان جنگ را می بینند تا شاید ما بتوانیم در صلح و آشتی ابدی زندگی کنیم”