مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > بیست و سومین جلسه شورای فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

بیست و سومین جلسه شورای فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، ششمین جلسه شورای فرهنگی مرکز در سال ۱۳۹۹ در محل سالن شورای این دانشگاه  و با در دستور کار قرار گرفتن پیگیری مصوبات جلسه قبل برگزار شد.

در این جلسه مهلت ارائه اطلاعات مورد نیاز حوزه‌های فرهنگی هنری، پژوهش و کارآفرینی و ورزشی جهت درج در پرسشنامه دانشجویان، اطلاع رسانی در خصوص مسابقه کتاب و کتابخوانی و  مسابقات ورزشی و تقدیر از منتخبین در ویژه برنامه ۱۶ آذر مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر گردید جلسه پرسش و پاسخی با حضور دانشجویان ممتاز علمی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی و تقدیر از ایشان به صورت مجازی و در بستر نرم افزار Adobe Connect برگزار گردد.

در پایان برنامه های مناسبتی ۱۶آذر(روز دانشجو) مورد بررسی قرار گرفت و دستور العمل اجرایی جشنواره درون دانشگاهی رویش قرائت گردید.