مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > بیانیه رییس علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در خصوص جشنواره استانی” نمایشنامه‌نویسی و داستان‌نویسی”

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در بیانیه‌ای خواستار مشارکت دانشجویان و هنرمندان استان در نخستین جشنواره استانی”نمایشنامه‌نویسی و داستان‌نویسی” شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد متن بیانیه بدین شرح است:

“هنر آن امانتی است که خداوند به انسان داد …”       دکتر علی شریعتی

بی‌تردید هنر منفک از حقیقت نیست. مـــادام که هنرمند، حقیقت محور باشد و نمایانگر آن،  هنر به عنوان یک ضرورت انسانی که با برخی مسائل فطری پیوند دارد، می‌تواند در سطـــــوح، شکل‎ها و محتواهای گوناگون با تأثیر بر جنبه‌های مختلف وجود انسان، یک ابزار موثر و کارآمد تربیتی به حساب آید که بازتاب آن در ناهنجاری‎ها، خود نوعی آموزش برای پیشگیری است و نمود حقیقت در این نگرش، برترین دستاورد هنر محسوب می‌شود.

مراکز دانشگاهی و آموزشی به عنوان بســـتر یادگیــری اجتماعی یکی از کانون های مطلوب جهت تقویت ارزشهاست و ما خرسندیـم که توجه به این مسایل در قالب نخستین جشنواره استانی” نمایشنامه نویسی و داستان نویسی” به نام مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد رقم خورده است.

امید است در راستای رسالت دانشگاهی خویش، گامی موثر در گسترش سلامت فرهنگی، هنری و اجتماعی کشور برداریم.

احمد افروغی

رییس جشنواره