مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > بلیط تئاتر “مضحکه میرزا چغوک” ویژه مدرسان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

مدرسان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می‌توانند به صورت رایگان و با ظرفیت محدود نسبت به تهیه بلیط تئاتر “مضحکه میرزا چغوک” اقدام نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، با هماهنگی‌های انجام شده توسط امور فرهنگی دانشجویی مرکز، امکان تهیه بلیط و تماشای رایگان تئاتر “مضحکه میرزا چغوک” به کارگردانی عباس رثایی در روزهای نهم، دهم و یازدهم آذرماه برای مدرسان مرکز فراهم شده است.

مدرسان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می‌توانند از امروز پنجشنبه ۴ آذر لغایت یکشنبه ۷ آذرماه جهت ثبت‌نام و رزرو بلیط با شماره ۳۱۹۹۷۲۷۵ کارشناس امور فرهنگی دانشجویی مرکز تماس حاصل فرمایند. بلیط‌ها به تعداد محدود ۳۰ عدد برای هر شب نمایش می‌باشد. اولویت نیز با کسانی خواهد بود که زودتر ثبت‌نام نمایند.

این نمایش از ساعت ۱۹ الی ۲۰:۱۵ در سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به روی صحنه می رود.