مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > بزرگداشت سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس

امور دانشجویی فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار کرد:

بزرگداشت سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس

امور دانشجویی فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مناسبت سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی اقدام به برگزاری مراسم بزرگداشت این شهید والا مقام نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مرکز مشهد، مراسم بزرگداشت سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس شب گذشته با حضور دکتر مرتضی تشکری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی و مهندس احمد افروغی رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با هدف ایفای سهمی کوچک در معرفی این شهید والا مقام و شاخص‌های مکتب وی در بین دانشجویان و جوانان برگزار شد.

در این مراسم سرهنگ علی سهیلی پاسدار سپاه امام رضا(ع) به معرفی شاخص‌های مکتب شهید سلیمانی پرداخت؛ در ادامه نیز از خانواده شهدای مدافع حرم شهید “حسن قاسمی دانا” و شهید”محمدرضا سنجرانی” و  همچنین از  دکتر محمدقدسی مدیرمرکز تشخیص کووید۱۹ جهاددانشگاهی خراسان رضوی و  معصومه آرمیده به عنوان مدافعان سلامت تجلیل به عمل آمد.

لازم به ذکر است این مراسم با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی در محل سالن آمفی تئاتر فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهادانشگاهی مشهد به صورت پخش زنده از طریق نرم افزار Adobe connect  و صفحه اینستاگرام مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار گردید.