مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > برگزیدگان رویداد شتابی مد و لباس ایرانی معرفی شدند

ایده‌های برتر رویداد شتابی مد و لباس ایرانی معرفی شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آمورش علمی کاربردی جهاددانشگاهی، مرحله نهایی داوری رویداد شتابی مد و لباس ایرانی روز گذشته(۱۸آذرماه) در محل سالن آمفی تئاتر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد و  ۱۲ ایده راه یافته به این مرحله مورد داوری قرار گرفتند.

راه یافتگان به این مرحله به صورت حضوری به ارایه ایده و طرح خود پرداختند که پس از داوری رتبه اول به “سعید اسدی”  تعلق گرفت. رتبه دوم به “ندا کلالی” و رتبه سوم به صورت مشترک به “معصومه سرحدی” و سمیه اسعدی” تعلق گرفت.

گفتنی است رویداد استارتاپی مد و لباس ایرانی در ۷ محور  توسعه بازار پوشاک بر بستر وب و فضای مجازی، کسب و کار نوآورانه در حوزه پوشاک، خلاقیت و نوآوری در طراحی لباس، خلاقیت و نوآوری در دوخت لباس، برندسازی در حوزه پوشاک، خلاقیت در استفاده از مواد اولیه، الگوسازی خلاقانه بر پایه فناوری توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار گردید.