مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > برگزاری کلاس‌های کنکور برای دانش آموزان مستعد حاشیه شهر مشهد

با همکاری کانون جهادی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد صورت می پذیرد:

برگزاری کلاس‌های کنکور برای دانش آموزان مستعد حاشیه شهر مشهد

با همکاری کانون جهادی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برای دانش آموزان مستعد حاشیه شهر مشهد کلاس‌های کنکور و مشاوره تحصیلی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، سازمان مردم نهاد جهادی یاوران اندیشه ساز(یاس) با همکاری کانون جهادی مرکز اقدام به برگزاری کلاس‌های کنکور و مشاوره تحصیلی برای دانش آموزان مستعد حاشیه شهر مشهد نموده است.

سازمان مردم نهاد جهادی یاوران اندیشه ساز(یاس)، بستری برای فعالیت‌های خیرخواهانه و داوطلبانه آموزشی و تربیتی با محوریت فعالیت‌های آموزشی و تربیتی در حاشیه شهر مشهد می‌باشد که با استفاده از نیروهای جهادی و داوطلب که عمدتا از دانشجویان برتر مراکز دانشگاهی هستند، فعالیت می نماید.

دانشجویان و اساتیدی که علاقمند هستند در زمینه آموزش تحصیلی و تربیتی به دانش آموزان مستعد حاشیه شهر مشهد با انجمن یاس همکاری نمایند، می‌توانند با تلفن ۳۱۹۹۷۲۷۵ تماس گیرند.