مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > برگزاری کارگاه آموزش عکاسی با موبایل ویژه دانشجویان مرکز

کارگاه آموزش عکاسی با موبایل با تخفیف ۶۰درصدی ویژه دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این کارگاه با تدریس “مجیدرضا فکری” از تاریخ ۱۴ آبان‌ماه در روزهای شنبه و چهارشنبه( ساعت ۱۰ تا ۱۲) و با ظرفیت محدود ۱۵ نفر  در محل سالن شورای دانشگاه برگزار می‌شود.

کارگاه آموزشی عکاسی با موبایل بصورت ۶ جلسه آموزش‌های تئوری و مقدماتی عکاسی و عکاسی با موبایل و ۳ جلسه کار عملی برگزار خواهد شد؛ جلسه دهم نیز جهت اخذ آزمون در نظر گرفته شده است.

هزینه ثبت نام در این کارگاه آموزشی برای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با در نظر گرفتن ۶۰درصد تخفیف، مبلغ ۱۰۰ هزارتومان می باشد. علاقمندان تا روز پنج شنبه ۱۱ آبان فرصت دارند تا با مراجعه به ساختمان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، طبقه دوم، اتاق ۳۲۵ جهت ثبت نام اقدام نمایند.