مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > برنامه تریبون آزاد “اگر من رئیس دانشگاه بودم”

به همت سازمان دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد:

برنامه تریبون آزاد “اگر من رئیس دانشگاه بودم”

همزمان با روز دانشجو  برنامه تریبون آزاد با عنوان “اگر من رئیس دانشگاه بودم” در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این برنامه همزمان با ۱۶آذر و با حضور ۱۰۰ نفر از دانشجویان به صورت آنلاین از دو طریق پیج اینستاگرام مرکز به صورت Live و  همچنین نرم افزار  adobe connect برگزار شد.

برنامه تریبون آزاد “اگر من رئیس دانشگاه بودم” به همت سازمان دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و در راستای انتقال درخواست‌ها و انتقادهای دانشجویان مرکز به مدت ۲ساعت در محل سالن شورای دانشگاه و با حضور مسوول اموردانشجویی این دانشگاه برگزار شد؛ در مدت زمان برگزاری این برنامه دانشجویان به بیان مشکلات و درخواست‌های خود در زمینه‌های آموزشی، فناوری و تسهیلات دانشجویی پرداختند.

لازم به ذکر است پس از بررسی درخواست‌های مطرح شده توسط مسوولان دانشگاه، پاسخ‌ها از طریق کانال‌های ارتباطی دانشگاه با دانشجویان، اطلاع رسانی می گردد.