مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > بازدید دانشجویان رشته‌های”دوخت و تکنولوژی لباس” و “طراحی و الگوسازی پوشاک” از کارخانه “جامعه”

مدیر گروه رشته‌های”دوخت و تکنولوژی لباس” و “طراحی و الگوسازی پوشاک” مرکر آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از بازدید دانشجویان این دو رشته از کارخانه “جامعه”خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، ماهرخ حشمتی با بیان این مطلب افزود: در راستای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی رشته‌های “دوخت و تکنولوژی لباس” و “طراحی و الگوسازی پوشاک” با اصول و مهارت‌های عملی و تلفیق آن با آموخته‌های علمی، تعداد ۴۰ نفر از دانشجویان این دو رشته تحصیلی از کارخانه ریسندگی و بافندگی “جامعه” بازدید خواهند کرد.

وی تاکید کرد: این بازدید در تاریخ هجدهم خردادماه سال جاری برگزار می‌شود و دانشجویان باید راس ساعت۸:۴۵ در محل ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد حضور داشته باشند.