مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > اولین کمپ تابستانه نوآوری و توانمندسازی دانشجویان

به همت مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد:

اولین کمپ تابستانه نوآوری و توانمندسازی دانشجویان

مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی مشهد برای اولین بار اقدام به برگزاری کمپ تابستانه نوآوری و توانمندسازی دانشجویان نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی مشهد با ارائه شش سرفصل با محوریت مهارت آموزی اقدام به برگزاری اولین کمپ تابستانه نوآوری و توانمندسازی دانشجویان با عنوان “تابستونی با طعم مهارت” نمود.

سرفصل های ارائه شده در این کمپ مهارتی شامل “بایدها و نبایدهای کارآفرینی”، “طراحی مسیر شغلی”، “بوم مدل کسب کار”، “اعتبار سنجی ایده و MVP”، “مدریت تبلیغات در کسب کارهای نوپا” و “مدریت مالی کسب کارهای نوپا” بود که در بازه زمانی ۱۴ لغایت ۲۵ مردادماه سال جاری و به صورت آنلاین برگزار گردید.