مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اولین همایش ملی ارتقای شفافیت و نقش آن در سلامت اداری و مبارزه با فساد

با مشارکت مراکز علمی و دانشگاه ها برگزار می شود:

اولین همایش ملی ارتقای شفافیت و نقش آن در سلامت اداری و مبارزه با فساد

اولین همایش ملی “ارتقای شفافیت و نقش آن در سلامت اداری و مبارزه با فساد” با مشارکت مراکز علمی، دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی توسط سازمان بازرسی کل کشور برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، دانشجویان علاقه مند می توانند مقالات علمی خود را در محورهای همایش و شناسایی طرح ها و ایده های جدید و کاربردی در موضوع شفاف سازی و مطالبه گری شفافیت به منظور مقابله با فساد  تا پایان  ۱۰ آذر به آدرس hamayesh.bazraesi.ir ارسال نمایند.

این همایش در تاریخ ۲۰ آذر با هدف ایجاد گفتمان و فضای تبادل دانش و اندیشه در موضوع ارتقای شفافیت و کاربست آن در فساد ستیزی ، شفاف سازی و مطالبه گری  به منظور مقابله با فساد برگزار می شود.