با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می شود:

اولین بوت کمپ تخصصی برنامه‌نویسی

اولین بوت کمپ تخصصی برنامه نویسی با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، اولین بوت کمپ تخصصی برنامه‌نویسی با هدف کشف استعدادها و پرورش افراد توانمند در جهت برطرف کردن نیاز به نیروی کار حرفه‌ای و همچنین رصد چالش‌ها و کمبود منابع انسانی صنعت با همکاری معاونت آموزشی جهاددانشگاهی مشهد، مرکز آموزش علمی کاربردی جهادداتنشگاهی مشهد و شرکت فناوری اطلاعات فراوین برگزار می شود.

در این بوت کمپ آموزش‌های نظری و کارگاه‌های مهارت آموزی زیر نظر برنامه نویسان ارشد شرکت‌های مطرح در حوزه برنامه نویسی در فضای آموزشی و با امکانات کارگاهی استاندارد برگزار می‌گردد و در پایان دوره نیز به کارورزان برگزیده بورسیه شغلی اعطا خواهد شد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک https://bootcamp.farawin.com مراجعه کرده و با با تلفن ۳۱۹۹۷۲۹۱-۰۵۱ تماس حاصل فرمایند. همچنین علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از طریق لینک htpps://bootcamp/farawin.com/fronted-enroll  اقدام کنند.

لازم به ذکر است همایش معارفه بوت کمپ تخصصی برنامه نویسی در تاریخ ۲۷بهمن ماه سال جاری برگزار می شود و آغاز دوره از دوم اسفندماه ۱۳۹۹ خواهد بود.