مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > انتصاب مسوول دفترسازمان دانشجویان در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

طی حکمی از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی صورت پذیرفت:

انتصاب مسوول دفترسازمان دانشجویان در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

مسوول دفترسازمان دانشجویان در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد منصوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، طی حکمی از سوی دکتر هادی بختیاری معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، “فریبا کیانی” دانشجوی رشته مدیریت امور فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به عنوان مسوول دفترسازمان دانشجویان در این مرکز منصوب شد.

در این حکم آمده است: ” نظر به مراتب شایستگی و توانمندی سرکارعالی، به موجب این حکم به عنوان مسوول دفترسازمان دانشجویان در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد منصوب می شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و با جلب مشارکت دانشجویان فرهیخته و طراحی دقیق و اجرای مجدانه فعالیت های فاخر فرهنگی و اجتماعی، برای ارتقای ارزش های تعالی بخش فردی و اجتماعی گام‌های موثری بردارید. پیروزی و بهروزی شما را از خداوند منان خواستارم.”