مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > انتصاب مدیر گروه آموزشی صنعت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

مدیرگروه آموزشی صنعت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد طی حکمی از سوی سیدعلی اکبر شمسیان رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، “سید خسرو اعتضاد ” به عنوان مدیرگروه آموزشی صنعت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد معرفی شد.

در این حکم آمده است:

“نظر به تعهد و تجربیات جنابعالی و بنا به پیشنهاد رییس محترم مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برای مدت ۲ سال به عنوان «مدیر گروه آموزشی صنعت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد» منصوب می‌شوید. امید است در سایه عنایت خداوند متعالی و همراهی و همدلی سایر همکاران در ایفای وظایف محوله موفق و موید باشید. سلامتی و بهروزی جنابعالی را از خداوند متعال خواستارم.”