مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > امضا تفاهم نامه همکاری با دانشگاه گوهرشاد افغانستان

در حاشیه بازدید مسولان دانشگاه‌های افغانستان از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد صورت پذیرفت:

امضا تفاهم نامه همکاری با دانشگاه گوهرشاد افغانستان

مسولان دانشگاه‌های گوهرشاد و جامی هرات افغانستان از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در راستای همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی با دانشگاه‌های افغانستان، دکتر محمدجواد صالحی رییس دانشگاه گوهرشاد افغانستان و فضل‌احمد ذاکری معاون دانشجویی دانشگاه جامی هرات افغانستان چهارشنبه هفته گذشته ششم اسفندماه سال جاری، از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بازدید  کرده و در جریان نحوه فعالیت‌های این مرکز قرار گرفتند.

در پایان این بازدید که با حضور حسن کلاته رییس گروه همکاری‌های دوجانبه علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دکتر محمودرضا دلاور مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مرتضی تشکری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی و مهندس احمد افروغی رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد صورت پذیرفت، تفاهم نامه همکاری مابین مرکز آموزش علمی کابردی جهاددانشگاهی مشهد و دانشگاه گوهرشاد افغانستان به امضا رسید.

شایان ذکر است در حاشیه نشست همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی با دانشگاه‌های افغانستان در تاریخ پنجم اسفندماه سال جاری، تفاهم نامه همکاری نیز مابین مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و دانشگاه جامی هرات افغانستان صورت پذیرفت.