مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > امضاء تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و اجرایی با هیات دو و میدانی خراسان رضوی

توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد صورت پذیرفت:

امضاء تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و اجرایی با هیات دو و میدانی خراسان رضوی

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با هیات دوومیدانی استان خراسان رضوی تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و اجرایی امضا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این تفاهم نامه روز گذشته با حضور مهندس احمد افروغی رییس مرکز آموزش علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، محسن پورتقی سرپرست هیات دوومیدانی خرسان رضوی و جواد کاهانی رییس کمیته مسابقات ادارات مشهد در محل هیات دو و میدانی خراسان رضوی به امضاء رسید.

در این جلسه دو طرف با تاکید بر گسترش همکاری فی مابین، امضای این تفاهم‌نامه را نقطه عطفی در راستای رشد علمی ورزش استان و همچنین ارتقا سطح آموزشی دانشجویان عنوان نمودند.