مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > اعلام نتایج نهمین دوره انتخابات انجمن‌های علمی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

نتایج نهمین دوره انتخابات انجمن‌های علمی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد مشخص شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، نهمین دوره انتخابات انجمن‌های علمی مرکز در ۷ رشته کامپیوتر، گرافیک، دوخت و طراحی لباس، گردشگری، روابط عمومی، مدیریت امور فرهنگی و تربیت بدنی، سه شنبه هفته گذشته(۲۰مهر) برگزار شد که دانشجویان پس از شنیدن ایده‌ها و برنامه‌های کاندیداها، به صورت مجازی و از طریق لینک‌های ارائه شده به کاندیدای مورد نظر خود رای دادند.

نتیجه آرای نهمین دوره انتخابات انجمن‌های علمی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در ۷ گروه تحصیلی به شرح زیر می‌باشد:

در گروه کامپیوتر، «سجاداله یاری» با کسب بیشترین آرا به عنوان دبیر انجمن علمی کامپیوتر انتخاب شد. دانشجویان افسانه اسماعیلی،سجاد افشار،محمدحسین پورمحمدی و رضا تحققی کفاش نیز به عنوان اعضای اصلی انجمن علمی کامپیوتر انتخاب شدند.

در گروه گرافیک، «علی افچنگی» با کسب بیشترین آرا به عنوان دبیرانجمن علمی گرافیک و دانشجویان فرشته افشار،مرضیه بخشی،معصومه هوشیار و امیرحسین ضیایی به عنوان اعضای اصلی، انتخاب شدند.

در گروه دوخت و طراحی لباس،« معصومه سرحدی» با بیشترین آرا به عنوان دبیر انجمن علمی و منصوره شکراللهی، فاطمه سعیدی، فاطمه نعمتی و جمشیدیان به عنوان اعضای اصلی انجمن علمی این گروه انتخاب شدند ‌.

در گروه گردشگری، «فرزانه فریدونی» با کسب بیشترین آرا، دبیرانجمن علمی گردشگری شد و دانشجویان محمدجواد دهقانی،محمدرضا پاکباز،مهدیه شمس و محمدحسن توانا به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند.

در گروه روابط عمومی نیز «سید محمداصغرزاده» با کسب بیشترین آرا، دبیر انجمن علمی روابط عمومی شد و امیرمحبوب، عاطفه ایراندوست،جواد ناطقی،ماندانا حشمتی به عنوان اعضای اصلی انجمن، انتخاب شدند.

در گروه مدیریت امور فرهنگی، «مهلا رادمنش» با بیشترین آرا، دبیر انجمن علمی مدیریت فرهنگی شد و تکتم شاطری،زهرا محمدی،محسن بشیان و غزاله عصمتی اعضای اصلی انجمن شدند.

در گروه تربیت بدنی «اعظم زعفرانیه»، دبیر انجمن علمی این گروه شد و دانشجویان اسما ناجی، مبینا مشتاقی،رسول خاک و هانیه عابدی به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند.