مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > اعلام نتایج انتخابات کانون های فرهنگی،هنری،دینی و اجتماعی

اسامی دبیران و چهار عضو اصلی ۱۴کانون فرهنگی،هنری،دینی و اجتماعی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بعد از بررسی آرای انتخابات اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، انتخابات کانون های فرهنگی،هنری،دینی و اجتماعی مرکز در قالب ۱۴ کانون از جمله جهادی، عکاسی، صنایع دستی و هنرهای تجسمی، موسیقی، عفاف و حجاب، تئاتر، مهارتهای زندگی و آسیب های اجتماعی، ورزش های همگانی، کارآفرینی و پژوهشگران جوان، کتاب و کتابخوانی،ادب و هنر، قرآن و عترت، رسانه و محیط زیست و منابع طبیعی سه شنبه هفته گذشته(۱۰آبان) برگزار شد که دانشجویان پس از بررسی لیست کاندیداها، به صورت مجازی و از طریق لینک‌ ارائه شده به کاندیدهای مورد نظر خود رای دادند.

لازم به ذکر است به زودی جلسه رسمی آغاز فعالیت کانون‌ها و انجمن‌‌های علمی مرکز با حضور رییس دانشگاه در جلسه هم اندیشی با دبیران منتخب برگزار خواهد شد.

نتیجه آرای کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهدرا می توانید از طریق لینک نتایج کاندیداهای کانون های فرهنگی هنری دینی اجتماعی مشاهده نمایید.