مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > فراخوان ثبت‌نام در انتخابات انجمن‌های علمی و کانون‌های دانشجویی مرکز

فراخوان ثبت نام در انتخابات انجمن‌های علمی و ثبت نام در انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشجویان مرکز جهت کاندیدا شدن در دهمین دوره انتخابات انجمن‌های علمی و همچنین انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز از امروز ۵ آبان به مدت یک هفته فرصت دارند تا با ارسال مشخصات فردی، رشته و مقطع تحصیلی، کدملی یا شماره دانشجویی و ذکر عنوان انجمن، کانون و یا هر دو به آدرس AmirHosseinMoghimy@ یا ایمیل moghimi@jdm.ac.ir (کارشناس امور فرهنگی مرکز) اقدام نمایند.

دانشجویان توجه داشته باشند کاندیدا شدن در انجمن علمی هر رشته مخصوص دانشجویان همان رشته و گروه آموزشی می‌باشد و دانشجو باید با توجه به رشته تحصیلی خود اقدام به ثبت‌نام نمایند، اما ثبت‌نام در انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی برای تمامی دانشجویان و بدون محدودیت رعایت رشته تحصیلی قابل انجام است. همچنین دانشجویان می‌توانند علاوه بر ثبت‌نام در انتخابات انجمن علمی همزمان در یک یا چند کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی کاندیدا شوند.

انجمن های علمی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد شامل عناوین انجمن علمی کسب وکار، انجمن علمی حسابداری، انجمن علمی گروه دوخت و طراحی لباس، انجمن علمی گروه گرافیک، انجمن علمی معماری داخلی، انجمن علمی طلا و جواهر، انجمن علمی امور فرهنگی، انجمن علمی روابط عمومی، انجمن علمی گردشگری، انجمن علمی هتلداری، انجمن علمی  کامپیوتر، انجمن علمی مترجمی زبان انگلیسی، انجمن علمی گروه تربیت بدنی و انجمن علمی حقوق می باشد.

کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد نیز شامل ۱۴ عنوان کانون ادب و هنر، تئاتر، جهادی، رسانه، کانون صنایع دستی و هنرهای تجسمی، عفاف و حجاب، عکاسی، قرآن و عترت، کارآفرینی و پژوهشگران جوان، کتاب و کتابخوانی، محیط زیست و منابع طبیعی، مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی، موسیقی و کانون ورزش های همگانی می شود.

1. مریم رمضانی گفت:

خیلی هم عالی .حتما میتونه تجربه خوبی باشه