مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > اعلام فراخوان ارسال آثار دانشجویی تا نیمه اسفند

ششمین جشنواره درون دانشگاهی رویش برگزار می شود؛

اعلام فراخوان ارسال آثار دانشجویی تا نیمه اسفند

فراخوان ارسال آثار به ششمین جشنواره درون دانشگاهی رویش اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، جشنواره درون دانشگاهی رویش ، رویدادی ویژه دستاوردهای کانون های فرهنگی ، هنری ، اجتماعی و مذهبی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی است که در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار می شود .

این جشنواره با هدف جلب مشارکت دانشجویان برای فعالیت های گروهی چون تئاتر، موسیقی، فیلم و فعالیت فردی شامل هنرهای تجسمی ، صنایع دستی، ادبی، نمایشنامه نویسی، فیلمنامه نویسی و موسیقی ) برگزار می شود.

@farhangi_jdm
کارشناس امور فرهنگی مرکز ارسال نمایند.

راه ارتباطی جهت دریافت اطلاعات بیشتر تماس با تلفن اعلامی یا مراجعه به اتاق ۳۲۵ است.