مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > زمان برگزاری جشن فارغ التحصیلی اعلام شد

نوبت اول جشن فارغ التحصیلی در قالب گرفتن عکس یادگاری با لباس فرم دوشنبه هفته آینده سوم آبان ماه در محوطه دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، فارغ التحصیلانی که مرحله پیش ثبت نام جشن فارغ التحصیلی را انجام داده و مشخصات خود را ارسال نموده‌اند می‌توانند تا تاریخ شنبه یکم آبان ماه با واریز مبلغ ۵۰هزارتومان به شماره حساب ۱۹۴۰۶۵۰۰/۳۸ و یا شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۵۴۰۴۶۸۹۵۴ (بانک ملت) به نام جهاددانشگاهی مشهد و درج شناسه واریز ۱۴۰۱۹۵۰۱۲۶ با ارائه فیش پرداختی به دفتر کارشناس امور فرهنگی و دانشجویی مرکز و یا ارسال عکس آن به آی دی AmirHosseinMoghimy@ در مراسم گرفتن عکس یادگاری از ساعت ۹الی۱۴ بر اساس لیست مشخص شده شرکت نمایند.

همچنین کسانی که تمایل دارند علاوه بر گرفتن عکس یادگاری با لباس فرم در جشن فارغ التحصیلی در آذر ماه شرکت نمایند می‌توانند با پرداخت مبلغ ۵۰هزار تومان به صورت نقدی به کارشناس امور فرهنگی(آ.مقیمی) نسبت به ثبت نام این جشن اقدام نمایند.