مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > استارتاپ‌های حوزه ورزشی و فناوری‌های مربوطه

همزمان با پانزدهمین المپیاد فرهنگی و رزشی دانشجویان کشور برگزار می شود:

استارتاپ‌های حوزه ورزشی و فناوری‌های مربوطه

همزمان با پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور، پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با همکاری دانشگاه تبریز استارتاپ‌های حوزه ورزشی و فناوری‌های مربوطه برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، محورهای استارتاپ شامل “روش‌های ایجاد تحرک در حین کار”، “سنسورها و اپلیکیشن‌ها جهت ترویج سبک زندگی سالم”، “پلتفرم‌های آنلاین و نرم افزاری”، “آموزش و ارتقا بهره‌وری ورزشی”، “اپلیکیشن‌های رشد و تکامل حرکتی”، “ارایه گجت‌های بهبود دهنده فعالیت‌های ورزشی”، “بهبود فرآینددهای باشگاه داری و مدیریت ورزشی”، “طراحی وبلاگ ورزشی”، “تجهیزات ورزشی”، “همراه با جوایز ازشمند به نفرات برتر” خواهد بود.

علاقمندان تا ۱۰تیرماه۱۴۰۱ فرصت دارند با مراجعه به لینک Sportup1401.ir  جهت ثبت نام اقدام نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان پس از ثبت نام در لینک عنوان شده، جهت درج در پرونده آموزشی خود با شماره ۳۱۹۹۷۲۴۷(آقای صابری) تماس حاصل فرمایند.