مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > اختصاص میز ثبت‌نام در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

در جهت تسهیل ثبت‌نام متقاضیان دوره های علمی کاربردی صورت پذیرفت:

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در راستای تسهیل ثبت‌نام متقاضیان دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقدام به ایجاد میز “ثبت‌نام” نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، همزمان با اعلام سایت سنجش مبنی بر آغاز ثبت‌نام متقاضیان دوره‎های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته مراکز علمی کاربردی، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد جهت تسهیل در امور ثبت‌نام متقاضیان، با در نظر گرفتن میز “ثبت‌نام” در محل این مرکز، اقدام به ثبت اطلاعات متقاضیان توسط کارشناسان مرکز نموده است.

لازم به ذکر است مهلت ثبت نام برای متقاضیان دوره کاردانی تا ۱۷ شهریورماه و مهلت ثبت نام برای دوره کارشناسی تا ۱۸شهریورماه سال جاری می باشد. همچنین دریافت مدارک از متقاضیان پس از اعلام اسامی توسط سازمان سنجش صورت خواهد پذیرفت.