مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > اجرای نمایش شبیه سازی شده پرونده قتل ویژه دانشجویان مرکز

با همکاری علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می شود:

اجرای نمایش شبیه سازی شده پرونده قتل ویژه دانشجویان مرکز

نمایش شبیه‌سازی شده پرونده قتل(بر اساس پرونده واقعی) ویژه دانشجویان مرکز با ظرفیت محدود و به صورت رایگان در سالن آمفی تئاتر علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به روی صحنه می رود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این نمایش توسط نمایندگی حقوق بشر و شهروندی دانشگاه امام صادق(ع) و با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، انجمن موت کورت خراسان و انجمن علمی حقوق دانشگاه امام رضا(ع) از تاریخ ۲۲ تا ۲۷ آبان ماه ساعت ۱۸ در سالن فردوسی مجتمع شریعتی جهاددانشگاهی مشهد به روی صحنه می رود.

دانشجویان علاقمند می توانند جهت تهیه کارت ورود به سالن به اتاق ۳۲۵ آ.مقیمی کارشناس فرهنگی مرکز مراجعه کنند.

لازم به ذکر است ارایه بلیط به صوررت محدود(روزانه ۲۰نفر) می باشد.