مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > آغاز پذیرش دانشجو در مقطع “کارشناسی”

پذیرش دانشجو در مرکز برتر علمی کاربردی کشور در مقطع کارشناسی با اضافه شدن رشته‌های جدید و کاربردی آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، علاقمندان به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی می‌توانند از تاریخ ۱ تیر تا ۷ تیر ماه سال جاری از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ با مراجعه به آدرس سه راه ادبیات، مجتمع دکتر علی شریعتی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، ساختمان علمی کاربردی، سایت شماره ۵ جهت ثبت نام اقدام نمایند.

همچنین کسانی که تمایل دارند به صورت غیرحضوری ثبت نام نمایند می‌توانند از طریق آیدی تلگرامی jahad_Uni@ اقدام نمایند.

دانشجویان و علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۰۹۳۳۲۱۶۳۳۳۰، ۰۵۱۳۱۹۹۷۲۴۶ و ۰۵۱۳۱۹۹۷۲۷۵ تماس حاصل فرمایند.