مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > آغاز طرح ثبت مشخصات کارت واکسن کرونا ویژه دانشجویان

طرح ثبت مشخصات کارت واکسن کرونا آغاز شد و تمام دانشجویان مرکز موظف به تکمیل این فرم تا موعد اعلام شده می باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، با توجه به حضوری شدن کلاس‌های دانشگاه و در راستای حفظ سلامت دانشجویان مرکز، طرح ثبت اطلاعات کارت واکسن کرونا برای دانشجویان راه اندازی شد.

دانشجویان می توانند از ساعت ۲۱ امشب تا روز جمعه ۲۱ آبان(ساعت۲۳) از طریق لینک https://survey.porsline.ir/s/ZKm9hY8 اقدام به ثبت اطلاعات کارت واکسن خود نمایند.

لازم به ذکر است تکمیل فرم مربوطه با ذکر نام، نام خانوادگی و شماره دانشجویی برای تمامی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد الزامی می‌باشد.

1. سیدجواد ضیائي گفت:

با سلام شماره دانشجویی ۱۵ رقمی می خواهد در حالی که شماره دانشجویی ما ارقام کمتری دارد لذا فرم قابل تکمیل نیست

2. محمد ابراهیمی گفت:

سلام ما کارت واکسن نداریم که یک دوز زدیم هنوز ثبت سامانه بهداشت نشده تکلیف چیه؟

• کارشناس فناوری مرکز گفت:

سلام. پس از تزریق هر نوبت واکسن، اطلاعات آن در سامانه وزارت بهداشت ثبت می شود. شما می توانید در حال حاضر تصویر برگه ممهور به اداره بهداشت مرکزی که در آن دوز اول را تزریق کرده اید را بار گذاری نمایید.

3. محمدسینا گفت:

سلام و عرض ادب.
    من هنوز واکسن نزدم، آیا پر کردن فرم اجباریه؟ در صورت پر نکردن چه اتفاقی رخ خواهد داد؟
    ممنون

4. بی نام گفت:

سلام بنده که کرونا گرفتم و باید ۱ ماه بگذره تا واکسن بزنم
    تکلیف چیه

5. Yas گفت:

سلام کلاس ها از چه تاریخی حضوری هست؟ چون تا به حال خبری در این خصوص از طرف دانشگاه اعلام نشده.

6. پریسا شمشادی گفت:

سلام وقت بخیر.من یک دزدر تاریخ ۲۳/۷زدم دز دومم هنوز نزدم.چه باید بکنم.ممنونم.

سلام. تصویر برگه یا کارت تزریق دوز اول واکسنتان را ارسال نمایید

• ناشناس گفت:

دقیقا کجا باید ارسال کنیم
        چون الان بعضی اساتید گفتن حضوری
        من نمیدونم چه اصراریه به حضوری بودن کلاسا با این وضعیت من اخیرا کرونا داشتم و تا الان فقط یک دوز رو تونستم تزریق کنم
        و تا الان ۳ بار کرونا گرفتم
        نمیتونم ریسک حضوری بودن کلاسا رو بپذیرم

• کارشناس فناوری مرکز گفت:

سلام. در حال حاضر مهلت پر کردن فرم پایان یافته است. در صورت تمدید زمان تکمیل فرم از طریق کانال دانشگاه اطلاع رسانی می شود. در خصوص حضوری شدن کلاس ها نیز تابع ابلاغ های وازرت علوم خواهیم بود

7. جلال پاسبان گفت:

امکان ش هست کلاس ها دلخواه باشه هرکسی دوست داشت حضور ی بیا و کسی دوست داشت از کلاس های آنلاین استفاده کنه

8. ناصر گفت:

سلام وقت بخیر مهلت تمام شده و من نتونستم فرمو پر کنم باید چه کار کنم؟؟

9. نجمه حقیقی گفت:

سلام من دیر این پیام و دیدم تلگرامم مشکل داشت کانکت نمیشد پر نکردمش باید چکار کنم الان؟

10. حامد دائمی گفت:

سلام من هرکاری کردم خطا میداد و ثبت نمیشد کارت واکسنم.مرحله ثبت عکس که میزدم خطا میداد.الان چیکار کنم بابت کارت واکسن

11. امیرحسین شیرین بهادر گفت:

سلام فرم را دوباره تمدید می‌کنید؟ من نتونستم ثبت نام کنم و وقت تمام شده

• کارشناس فناوری مرکز گفت:

سلام. در حال حاضر امکان تمدید وجود ندارد. در صورت تمدید دوباره حتما از طریق کانال های ارتباطی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد